הישראלים גילו את עולם הקרוזים: "החופשה האולטימטיבית למשפחות" | צפו בפספורטTV
אייל אטיאס, מנכ"ל MSC Cruises ישראל, מספר על הפופולריות הגוברת של הפלגות בקרב הישראלים, האוניות החדשות והיעדים המבוקשים בים התיכון | בשיתוף MSC Cruises ישראל
MSC World Asia. צילום: יחצ MSC Cruises הישראלים מגלים יותר ויותר את עולם הקרוזים, שמציע שילוב בין חופשה משפחתית, מגוון פעילויות ונוחות של מלון צף.
במסגרת סדרת הכתבות של פספורטTV שוחחנו עם אייל אטיאס, מנכ"ל MSC Cruises ישראל, על התחום שהפך בשנים האחרונות לפופולרי במיוחד בקרב משפחות.
לדבריו, אחד היתרונות המרכזיים הוא האפשרות להורים ליהנות מזמן לעצמם, בזמן שהילדים עסוקים במגוון פעילויות על האונייה.
MSC Cruises ממשיכה להתחדש באוניות חדשות. החברה מפעילה כיום 24 אוניות, כאשר החדשה ביותר, MSC World Asia, צפויה להצטרף לצי בדצמבר. האונייה תציע כ-2,600 חדרים ותוכל לארח כ-6,700 נוסעים, לצד כ-2,500 אנשי צוות, פארקי מים, מסעדות, בריכות, ספא ומגוון מתקנים נוספים.
ומהם היעדים המועדפים על הישראלים? לדברי אטיאס, הדבר תלוי בין היתר בקישוריות התעופתית ובמחיר החופשה. מערב אירופה נחשבת ליעד מרכזי, עם נמלים מבוקשים כמו רומא וברצלונה, לצד נאפולי וגנואה.
הפלגה ישראלית טיפוסית נמשכת כשבעה לילות ומאפשרת לבקר בכמה יעדים במהלך חופשה אחת, בהם ספרד, צרפת ואיטליה.
צפו בכתבה המלאה של פספורטTV: