קרוז, יין והסטייק המושלם: זו הזוכה בתואר "אוניית התענוגות הקולינרית הטובה בעולם"
אוניית התענוגות זכתה בתואר הנחשק בטקס World Culinary Awards היוקרתי והחשוב בעולם הקולינריה העולמית. סגן נשיא מזון ומשקאות בחברת השייט: "הישג מדהים ועדות אמיתית למסירות וליצירתיות של כל הצוות הקולינרי שלנו"
צילום: Princess Cruises האונייה Royal Princess של חברת השייט Princess Cruises זכתה בתואר "אוניית התענוגות הקולינרית הטובה בעולם", במסגרת טקס World Culinary Awards – התחרות היוקרתית ומהחשובות והבולטות ביותר בעולם הקולינריה, שהתקיימה באי סרדיניה שבאיטליה. (אגב, בטקס זה זכתה המסעדה הירושלמית צ׳אקרה בתואר היוקרתי “המסעדה הטובה בישראל לשנת 2025”).
"ההכרה כאוניית התענוגות הקולינרית הטובה בעולם, היא הישג מדהים ועדות אמיתית למסירות וליצירתיות של כל צוות המזון והמשקאות שלנו", אמר סמי כהן (Sami Kohen), סגן נשיא מזון ומשקאות בפרינסס קרוזס. "משותפויות הקולינריה והיין שלנו ועד למיקוד בחומרים טריים ומקומיים, אנחנו גאים להעניק חוויות אוכל בלתי נשכחות שיוצרות זיכרונות יוצאי דופן מהשייט", הוסיף ואמר.
בין המסעדות על סיפונה של ה-Royal Princess נמנות:
Crown Grill: מסעדת סטייקים המציעה בשר וצדפות טריות המוכנות לפי הזמנה.
Sabatini’s Italian Trattoria: מסעדה איטלקית עם תפריט בהשראת יקבי Frescobaldi בטוסקנה. התפריט המיוחד "Sabatini’s Italian Trattoria, Inspired by Frescobaldi" מציע למבקרים מתכוני טוסקנה מסורתיים המותאמים עם מבחר יינות אדומים, לבנים ורוזה. בנוסף, במסעדה מתקיימת פעם בהפלגה, ארוחת ערב טוסקנית גדולה ("Grand Tuscan Dinner") עם תפריט טעימות מרובה מנות וליווי יינות.
Chef’s Table Lumiere: מסע קולינרי הכולל שמפניה, מנות פתיחה וארוחת ערב רב-מנתית בהנחיית השף הראשי של האונייה.
Ocean Terrace Seafood Bar: בר דגים ופירות ים שבו האורחים נהנים ממבחר מטעמים מהים, כולל סשימי ורולים, עם נוף לים.
Caymus Winemaker’s Dinner: ארוחות מרובות מנות שנבחרו על ידי השף ומלוות בבחירות יין מהיקב האייקוני Caymus Vineyards בעמק נאפה.
Alfredo’s Pizzeria: נבחרה כ"פיצה הטובה ביותר בים", ומגישה פיצות אישיות בעבודת יד על ידי שף טוני ג'מיגנאני, אלוף עולם בפיצה 13 פעמים, במטבח פתוח, עם ליווי בירה ויין בכוס.
"מלבד ההכרה הקולינרית, Royal Princess ממשיכה לשמח נוסעים עם הפלגות שמקרבות את האורחים ליעדים אייקוניים. החורף הזה תשייט האונייה הלוך ושוב מלוס אנג'לס, עם סדרת מסלולים לאורך חופי קליפורניה ומקסיקו, ואחר כך תתקיימנה הפלגות לאלסקה בקיץ 2026, שם האורחים יהנו מנופים עוצרי נשימה, חיות בר וטעמים מקומיים טריים מ'הארץ הגדולה'", כך ציינה החברה בהודעתה.