הסוכה המשייטת: כך נוסעי מנו ספנות יחגגו את החג בלב ים
על סיפונה של האונייה קראון איריס של חברת הספנות הישראלית, נבנתה סוכה כשרה שתשרת אלפי נוסעים בשלוש הפלגות חגיגיות: בחג, בחול המועד ובשמחת תורה

סוכת ענק הוקמה על סיפונה של האונייה קראון איריס של חברת הספנות הישראלית.
מהחברה נמסר כי הסוכה המשייטת כבר מוכנה לארח ב-3 הפלגות חג אלפי נוסעים. "הקמת הסוכה נעשתה תוך הקפדה על היותה כשרה ותקלוט אלפי נוסעים שירצו לאכול בסוכה. כמו כן, ניתן יהיה לברך בסוכה על ארבעת המינים".
עוד נמסר ממנו ספנות כי היום, 5 באוקטובר, תצא הפלגה חגיגית של 4 לילות לרודוס וכרתים. הפלגת חול המועד תפליג מחיפה ב-9 באוקטובר ל-3 לילות לקפריסין, והפלגת שמחת תורה ב-12 באוקטובר ל-4 לילות לרודוס ואגיוס ניקולאוס. כל החדרים לשלושת ההפלגות - אזלו.

במהלך ההפלגות של חג הסוכות ייהנו הנוסעים מארוחות חג של השף. מופעי בידור בינלאומי, אקרובטים, מוזיקת בוזוקי, להקת רוק, שירי ארץ ישראל, משחקי חברה, ריקודים, די.ג'י, פעילות ספורטיבית ועוד. האוכל באונייה כשר בהשגחת הרב יצחק דיין, הרב הראשי לקהילת סלוניקי. משגיח כשרות באוניה ובית כנסת.