אא

חברת השייט שמבטיחה: "הזדמנות נדירה למפגש עם אגדות קולינריה"

שפים בינלאומיים, שוקולטייר אגדי ומאסטר תה מצטרפים להפלגות Grand Voyages 2026 של חברת השייט Holland America Line

הולנד אמריקה ליין. צילום: shutterstock הולנד אמריקה ליין. צילום: shutterstock

חברת השייט Holland America Line משדרגת את הפלגות Grand Voyages שלה בשנת 2026, עם קטעי הפלגה נבחרים בהם ישתתפו חברי תוכנית "שגרירי הקולינריה" של החברה.

מייקל סמית, סגן נשיא בכיר ב-Holland America Line, חוויית אורח ופיתוח מוצר:
“הפלגות ה-Grand Voyages שלנו הן כבר בין חוויות הנסיעה המופלאות ביותר בעולם, והוספת שגרירי הקולינריה ואירועים מיוחדים מרימה אותן לרמה חדשה. החל מהאמנות של השף Morimoto בדגים טריים ועד לשליטה של Jacques Torres בשוקולד - אלו הזדמנויות נדירות למפגש עם אגדות קולינריה".

שתי ההפלגות ייצאו לדרך ב-4 בינואר 2026: Grand World Voyage - מסע הלוך-חזור מפורט לאודרדייל, פלורידה, על סיפונה של Volendam; Grand Australia and New Zealand Voyage - מסע הלוך-חזור מסן דייגו, קליפורניה, על סיפונה של Zaandam.

במהלך ההפלגות, האורחים ייהנו מחוויות מיוחדות על הסיפון, בהן: מופעי בישול חיים בהובלת השפים; שיחות קפה עם השפים; ארוחות ערב ייחודיות במסעדת Pinnacle Grill בהזמנה מראש עם תפריט מותאם אישית; טעימות תה וסדנאות תה מיוחדות

שגרירי הקולינריה שייקחו חלק הם: השף Masaharu Morimoto: קטע סידני-יוקוהמה (טוקיו), יפן. יציאה: 7 במרץ 2026; השף Ethan Stowell: חלק מהקטע יוקוהמה (טוקיו)-סן דייגו, בעלייה לספינה בסיאטל; מומחה התה Steve Schwartz: חלק מהקטע סינגפור-יוקוהמה (טוקיו). יציאה: 24 במרץ 2026; השוקולטייר Jacques Torres: חלק מהקטע סידני-סן דייגו. יציאה: 6 במרץ 2026.

הירשמו למבזקי פספורטקרוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קרוזיםHolland America Line

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: