אא

מפור סיזנס לסילבר סי: המינוי החדש והמפתיע של מותג שייט היוקרה

המותג מקבוצת רויאל קריביאן מחזק את ההובלה הקולינרית שלו עם מינויו של ג'יאנלוקה ספרצ'ינו לראש תחום המזון והמשקאות העולמי. נשיא סילבר סי: "בזכות התשוקה העמוקה שלו לעולם האירוח, הוא יהיה גורם מרכזי בקידום המחויבות שלנו ליצירת חוויות אוכל בלתי נשכחות"

ראש תחום המזון והמשקאות העולמי החדש של סילבר סי. צילום: Silversea ראש תחום המזון והמשקאות העולמי החדש של סילבר סי. צילום: Silversea

מותג השייט סילברסי (Silversea) מקבוצת רויאל קריביאן המיוצגת בישראל על ידי חברת סנורמה, הודיע על מינויו של ג'יאנלוקה ספרצ'ינו לתפקיד ראש תחום המזון והמשקאות העולמי החדש שלה.

ספרצ'ינו ייכנס לתפקידו החל מ-18 באוגוסט 2025. "ספרצ'ינו, מנהיג דינמי בתחום האירוח ואסטרטג קולינרי, מביא עמו ניסיון עשיר ביעדים קולינריים מהשורה הראשונה ובעולם האירוח היוקרתי, לצד מנהיגות אסטרטגית לתוכנית הקולינרית והמשקאות החדשנית של סילברסי", כך ציינה החברה בהודעתה. 

בכפוף למייקל מקארתי, סגן נשיא התפעול של סילברסי, ספרצ'ינו יעבוד בצמוד לצוותי החוף והספינות על פיתוח וחדשנות קולינרית, מצוינות בשירות, והרחבת תוכניות הגסטרונומיה של החברה.

ספרצ'ינו נולד ברומא ובוגר בית הספר לניהול מלונאות Les Roches בשווייץ. "ספרצ'ינו פיתח את הקריירה שלו בחלק מהיעדים הקולינריים המובילים בעולם, בהם סינגפור, הונג קונג, דובאי, ז'נבה ומיאמי, במהלך יותר משלושה עשורים של פעילות בענף האירוח הגלובלי. הוא היה כוח מניע מאחורי קונספטים זוכי פרסים, כולל שיתופי פעולה עם יותר מתריסר מסעדות בעלות כוכבי מישלן, והוביל צוותים עתירי ביצועים, תוך שהוא מגדיר מחדש את אירוח היוקרה באמצעות חדשנות, חונכות, וגישה ממוקדת אורח", כך סילבר סי.

ספרצ'ינו מצטרף לסילברסי ממלונות Four Seasons Resorts, שם שימש לאחרונה כסגן נשיא תחום המזון והמשקאות לאזור אמריקה, ולפני כן כיהן בתפקיד דומה overseeing EMEA (אירופה, המזרח התיכון ואפריקה).

ברט הרננדז, נשיא סילברסי: "בזכות ההיסטוריה המוכחת של ספרצ'ינו במתן חוויות קולינריות יוצאות דופן, יחד עם התשוקה העמוקה שלו לעולם האירוח, הוא יהיה גורם מרכזי בקידום המחויבות שלנו ליצירת חוויות אוכל בלתי נשכחות שמחברות את האורחים שלנו בצורה עמוקה יותר לכל יעד שאנו מבקרים בו. המנהיגות שלו תמשיך להרים את התוכנית הקולינרית שלנו לגבהים חדשים, ותבטיח שכל אורח יזכה לחוויה יוצאת דופן בכל הפלגה".

מייקל מקארתי, סגן נשיא התפעול של סילברסי: "מצוינות קולינרית היא עמוד תווך מרכזי בחוויית סילברסי, והאורחים שלנו מצפים לחדשנות מתמשכת בהיצע הקולינרי שלנו. הידע של ספרצ'ינו תואם את המשימה שלנו להגדיר מחדש את עולם חוויות היוקרה, דרך חוויות אוכל בהשראת היעד. אנו נרגשים לקראת מה שהאורחים יחוו תחת הנהגתו".

ספרצ'ינו: "זו זכות להצטרף לסילברסי, מותג שהוא שם נרדף לחוויות ושירות שאין להם מתחרים, בתקופה כל כך מרגשת. אני מצפה להמשיך את המורשת הזו, לייצר חוויות קולינריות ומשקאות בלתי נשכחות שמשקפות אותנטיות, חדשנות וההנאה הנפשית שבמסע".

הירשמו למבזקי פספורטקרוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קרוזיםsilversea

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: