יו"ר נמל אשדוד: "הנמל עובד כסדרו וערוך לקליטת אוניות החילוץ שמתוכננות להגיע"
מנכ"ל הנמל: "רוצה לשבח את האחריות של עובדות ועובדי נמל אשדוד, שבין אזעקה אחת לשנייה ממשיכים להעמיס ולפרוק סחורות שמניעות את הכלכלה הישראלית"

נמל אשדוד, הנחשב למתקן אסטרטגי חיוני למשק הישראלי, ממשיך לעבוד בימים אלה כסדרו. במסגרת כך, הנמל ערוך, בין היתר, גם לקליטת ספינות החילוץ שיגיעו לישראל בשבוע הקרוב במסגרת המבצע המשותף של משרד התחבורה, פיקוד העורף וחברות הספנות.
טיסות החילוץ, העדכונים והחדשות ישירות לנייד שלכם - 24/7 PassportNews גם ב>>WhatsApp ✈️
השבוע הנמל קלט כ-2,000 ישראלים ששבו לישראל באונייה של חברת מנו ספנות. נזכיר כי ביום שני האחרון, יצאה מנמל אשדוד האונייה של מנו ספנות עם 1,500 צעירי תגלית לקפריסין, כאשר בהפלגת החזרה יגיעו לנמל כ-2000 ישראלים שישובו לארץ.
"חברת נמל אשדוד ערוכה להמשיך ולספק את כלל צרכי המשק כאשר העובדים פורקים מטענים, מוצרי מזון, סחורות ותבואות למשק הישראלי, אוניות גרעינים, אוניות גלנוע, מכולות, רכבים ועוד. זאת, על מנת להבטיח לציבור הרחב שלא יהיו חוסרים. מהנמל נמסר כי עובדות ועובדי חברת נמל אשדוד ממשיכים לשמור על הרציפות התפקודית של הנמל לטובת המשק הישראלי, וכי הנמל נותן מענה לצרכי כלכלת ישראל והוא פעיל בכלל סוגי המטענים השונים", נמסר.
שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד: "נמל אשדוד ערוך לקליטת אוניות החילוץ שמתוכננות להגיע ארצה במבצע משותף של משרד התחבורה, פיקוד העורף וחברות הספנות. עובדי הנמל מראים גם הפעם גבורה אזרחית כאשר הם שומרים על רציפות תפקודית של המשק הישראלי. טובת הציבור הישראלי, המשק הישראלי ולקוחותינו עומדת לנגד עינינו".
ניסן לוי, מנכ"ל נמל אשדוד: "אני רוצה לשבח את האחריות של עובדות ועובדי נמל אשדוד שעובדים בתקופת חרום זו, במסירות בלתי מתפשרת. בין אזעקה אחת לשנייה, הם ממשיכים להעמיס ולפרוק סחורות שמניעות את הכלכלה הישראלית, והכל תוך הקפדה מלאה על בטיחותם ובכפוף להנחיות פיקוד העורף".
רוצים להיות מעודכנים בזמן אמת? ערוץ הטלגרם של PassportNews