חמישה כוכבים בים התיכון: מה כוללת עונת השייט הגדולה ביותר של סילברסי?
71 הפלגות, 95 יעדים וחורף אחד בלי מעיל – חברת הקרוזים היוקרתית מפעילה את עונת השייט הגדולה ביותר בתולדותיה בים התיכון שתימשך עד נובמבר 2026. כל הפרטים

חברת השייט היוקרתית סילברסי (Silversea) מפעילה בימים אלה את עונת השייט הגדולה ביותר שלה עד כה בים התיכון.
ההפלגה הראשונה יצאה מנמל ליסבון ב-15 באפריל השנה עם האונייה החדשה Silver Ray, שפתחה את סדרת ההפלגות הגדולה ביותר בתולדותיה של חברת השייט בים התיכון כאמור הכוללת: 71 הפלגות ב-95 יעדים שונים בכל רחבי הים התיכון.
לראשונה בהיסטוריית החברה, הפעילות תימשך בים התיכון גם בעונת החורף: אוניית הדגל Silver Muse תישאר באזור עד נובמבר 2026. "מהלך שמסמן התחייבות ארוכת טווח של החברה להציע חוויות שייט מעמיקות לאורך כל השנה", ציינו בחברה.
"ים התיכון, עם עושרו התרבותי, האדריכלות המרהיבה וההיסטוריה המרתקת שלו, הוא אזור שייט מהפופולריים בעולם", אמר ברט הרננדז, נשיא סילברסי. עוד אמר, "הביקוש המתמשך מצד אורחינו הוביל אותנו להוציא לפועל את הפריסה הנרחבת ביותר של החברה באזור זה – עם חמש אוניות משלוש מחלקות שונות, אנו מציעים מנעד רחב של חוויות שמותאמות אישית לכל נוסע".
האוניות Silver Ray, Silver Dawn, Silver Muse, Silver Spirit ו-Silver Whisper יציעו הפלגות בין יעדים איקוניים כמו אתונה, נאפולי וברצלונה, לצד עיירות נמל אינטימיות שלא זמינות לאוניות גדולות – בהן סן טרופז, סביליה, סט, מונופולי ומנטון.
בתוך כך, החברה הודיעה באחרונה כי במסגרת תוכנית הקולינריה שלה - S.A.L.T. (Sea and Land Taste), תעמיק את ההיכרות הקולינרית של הנוסעים עם האזורים בהם מבקרות האוניות כגון:
ליבורנו, טוסקנה - סיור יקב ביודינמי מהמאה ה-14 וארוחת שף לצד לימוד התאמת יין ואוכל.
קדיס, ספרד - טעימות וארוחה גורמה בבודגה מהמאה ה-18, שבבעלות משפחתית דור שמיני.
מרסיי, צרפת - ארוחת פרובנס עונתית בבית חווה מהמאה ה-17 של שף פול גריפון, הכוללת גם סדנת בישול מסורתית באווירה כפרית אותנטית.
סילברסי מיוצגת בבלעדיות בישראל על ידי חברת סנורמה.
הקליקו כאן למידע נוסף על ההפלגות של החברה בים התיכון.