אא

פגיעת הטיל בנתב"ג: נציגי חברות קרוזים בישראל מדווחים על שגרה

פנינו לנציגי חברות שייט בינלאומיות בישראל בשאלה האם פגיעת הטיל התימני בנתב"ג משפיעה על הזמנות קרוזים? "כרגע אין שום שינוי. נקווה שישאר כך"

נתב"ג. צילום: ספיר פרץ נתב"ג. צילום: ספיר פרץ

נמל התעופה בן גוריון נפגע מטיל – אך בתחום הקרוזים שומרים על שגרה.

בעקבות פגיעת הטיל מתימן בשטח נמל התעופה בן גוריון וביטולים נקודתיים של טיסות זרות, נשמעו חששות רבים בקרב נוסעים שמתכננים לצאת לחופשות בימים הקרובים. עם זאת, נציגי חברות הקרוזים הגדולות בישראל אומרים לפספורטקרוז כי נכון לכרגע אין ביטולים והכל מתנהל כשורה.

"כרגע אין שום שינוי. נקווה שישאר כך", אומר איל אטיאס, מנכ"ל MSC Cruises בישראל

פזית בר עוז, מנהלת חטיבת הקרוזים A-CRUISE בקבוצת אמסלם תיירות ונופש, מוסיפה ואומרת: "אצלנו כרגע הטלפונים והעבודה כרגיל. ניכר שבשלב הזה אנשים עוד לא נבהלים, אולי כי הזמנות לקרוזים זה ליותר קדימה ואין אמונה שזה משהו שיימשך זמן רב".

אודי שנבל, מנכ"ל חברת סנורמה הנציגה הבלעדית של ענקית השייט רויאל קריביאן בישראל, המצב בנתב"ג ממש לא מורגש במובן של ביטולי הזמנות לקרוזים.

בענף התיירות הכללי, לעומת זאת, מדווחים על תחושת אי ודאות גוברת. משרדי הנסיעות מדווחים על שגרה חלקית, לצד חששות ובלבול מצד הלקוחות.

הירשמו למבזקי פספורטקרוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קרוזיםנתבג

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: