קמפיין "מרימים את הצפון": גם המלון של מנו ספנות בחיפה משתתף במבצע
מלון קראון פלאזה חיפה, המופעל על ידי "מנו הולידייס" מקבוצת מנו ספנות, משתתף במבצע לילה שני ב-50% במסגרת הקמפיין של התאחדות המלונות. כמה תשלמו על שני לילות?

התאחדות המלונות ומלונות הצפון יצאה השבוע במבצע ייחודי תחת הכותרת "מרימים את הצפון" במסגרתו אם תזמינו שני לילות במלונות הצפון - תקבלו 50% הנחה על הלילה השני.
אחד המלונות המשתתפים במבצע הוא מלון "קראון פלאזה חיפה", המופעל על ידי "מנו הולידייס" מקבוצת מנו ספנות, המפעילה את אניית הקרוזים "קראון איריס".
ממנו הולידייס נמסר הבוקר (ג') כי השקיעה בשנה החולפת מיליוני שקלים בשדרוג המלון כחלק מהערכות לחזרת התיירות. עוד נמסר כי המלון משווק גם באמצעות מערכת ההזמנות של הרשת העולמית IHG התואם לסטנדרטים של המותג הבינלאומי CROWNE PLAZA.

במסגרת קמפיין של התאחדות המלונות, מלון קראון פלאזה חיפה מציע כאמור לילה שני ב-50% הנחה, באמצע שבוע ובסוף שבוע. תקופת מימוש המבצע: 9 במרץ ועד 6 באפריל 2025. הזמנות ניתן לבצע עד 18 במרץ 2025. אין כפל מבצעים - ההטבה במסגרת הקמפיין אינה ניתנת לשילוב עם מבצעים אחרים.
"קראון פלאזה חיפה" משקיף מהכרמל על מפרץ חיפה, בסמיכות למרכז הכרמל, גן האם, טיילת לואי וגן הבהאים. במלון 100 חדרים ברמות אירוח שונות, בהם חדרים עם מרפסות לנוף של מפרץ חיפה. אורחי המלון ראשים ליהנות מכניסה חופשית לחדר כושר ומרכז בריאות וספא, בריכה מקורה ומחוממת כל השנה, ג'קוזי, סאונה רטובה ויבשה וחדרי טיפולים.
כמה תשלמו על שני לילות?
החל מ-860 שקל ללילה לינה כולל ארוחת בוקר. בהפחתה של המבצע 50 אחוז לילה שני, המחיר לשני לילות במלון עומד על החל מ-1290 שקל לזוג על בסיס לינה וארוחת בוקר והחל מ-1740 שקל לזוג ל-2 לילות על בסיס חצי פנסיון.