בניחוח צרפתי: מסעדת השף הנודע יוצאת ללב ים
ענקית השייט הודיעה על מסעדת השף הצרפתי הנודע שתיפתח בנוסף על סיפונן של שתיים מאניות הצי. נשיא ומנכ"ל נורוויג'ן קרוז ליין החזקות: "לא יכול לחכות שהאורחים שלנו ייהנו מהמטבח הצרפתי הנצחי של השף"

חברת השייט היוקרתית Oceania Cruises מקבוצת NCL מחזירה מחדש את המסעדה הצרפתית Jacques לסיפונן של שתיים מהאניות שלה: Allura החדשה שתושק בחודש יולי הקרוב ול-Vista באוקטובר השנה.
מדובר במסעדה צרפתית של השף ז'אק פפן, המוגדר כאב המייסד של הפילוסופיה הקולינרית של Oceania Cruises והמנהל הקולינרי הראשון שלה.
פרנק א. דל ריו, נשיא אושיאנה קרוזס: "ז'אק הוא הפטריארך הקולינרי שלנו, לאחר שהיה חבר בצוות הקולינרי מהיום הראשון. היצירתיות והמומחיות שלו מהווים את ליבה של הפילוסופיה שלנו, המטבח המשובח בים, שמניע את כל מה שאנחנו עושים. האנייה החדשה והיפה שלנו, Allura, מייצגת את העתיד של Oceania Cruises אבל גם מכבדת את ההיסטוריה שלנו. התוספת של ז'אק לה ולאניית אחות - ויסטה, היא דוגמה מוחשית נפלאה לכך - חוגגת את המורשת שלנו, את התשוקה הלבבית שלנו לאוכל, תוך הסתכלות תמיד קדימה אל מה שבאופק".
הארי סומר, נשיא ומנכ"ל נורוויג'ן קרוז ליין החזקות ציין בעמוד הלינקדין שלו: "אנחנו נרגשים להביא את המסעדה הייחודית של השף האגדי ז'אק פפן לאניות של Oceania Cruises. כאדריכל החזון הקולינרי שלנו, השפעתו מגדירה את 'המטבח המשובח בים'. הרחבה זו משקפת את המחויבות שלנו לסעודה ברמה עולמית ולחוויות אורחים יוצאות דופן. אני לא יכול לחכות שהאורחים שלנו ייהנו מהמטבח הצרפתי הנצחי של פפן על סיפון האניות המדהימות האלה".
שף פפן: "זו ההזדמנות המושלמת להתנסות בכמה מנות חדשות וטעימות ולבחון דרכים ייחודיות להגיש כמה מהקלאסיקות שהאורחים שלנו למדו להכיר ולאהוב. יש לנו הרבה תוכניות מרגשות עבור האיטרציה האחרונה של ז'אק. אני לא יכול לחכות לשתף אותם".